Esports

El RCNPP, pioner en classes d’un nou esport aquàtic

Es tracta de la modalitat kiteboarding, que fa pocs mesos sha introduït al Club

Fa uns mesos que el Reial Club Nàutic del Port de Pollença va introduir un nou esport aquàtic: el kiteboarding, també conegut com a kitesurf.

Es tracta d’un esport que, poc a poc, va agafant més protagonisme entre els més joves, convertint-se així el RCNPP en un dels centres pioners de Balears en ensenyar-lo.

Actualment, hi ha uns 10 al·lots que practiquen aquest esport en les mans de l’entrenador Saúl, qui els ensenya les tècniques per a dominar la vela enmig de les ones del mar.

La convivència amb la Covid19

Com en tots els esports, és difícil combinar la seva pràctica amb el seguiment del protocol anti Covid, però s’ha de fer. És per això que el RCNPP obliga a fer ús de les mascaretes en tot moment, a excepció de les situacions en que els regatistes van en embarcacions individuals.

Aquest any ha estat diferent, però tot i així el Club Nàutic del Port de Pollença segueix molt actiu, mantenint les seves activitats aquàtiques no només en l’estiu sinó apostant per a navegar durant tot l’any.

Per una part, hi ha un grup de 25 nins d’entre 6 i 9 anys que practiquen Optimist. Per altra part, també hi ha un conjunt més reduït de joves que es dediquen a la vela juvenil, d’entre ells destaquen Javi Seguí i Gaspar Villalonga que formen part de l’Escola Balear de l’Esport.

Altres modalitats d’esports aquàtics que trobem aquest any atípic al RCNPP és el programa de vela lleugera que s’ha incorporat també enguany, amb el qual s’aprèn a navegar en Laser, Windsurf i Creuer.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X