Esports

El pollencí Josep Seguí, motxiller del campió d’Espanya de Trial TR3

Seguí, per la seva part, es troba competint al Campionat de Balears de Trial TR2

El pollencí Josep Seguí és el motxiller del recentment proclamat campió d’Espanya de Trial TR3, Marc Horrach (Mediser Trial Team Lea), a la darrera prova del curs 2020.

Seguí ens conta que la seva funció és bàsicament la d’assistir a Horrach en tot moment, des de comentar de forma conjunta les traçades per on passar amb la moto, fins a arreglar-la en cas de problema tècnic. També porta aliment i hidratació per al corredor durant la carrera. En definitiva, és una peça fonamental a l’hora d’atendre a Horrach davant qualsevol necessitat que se li presenti en el transcurs de la carrera.

Tot i que el principi de temporada començà amb molt bones sensacions, Seguí ha assegurat que el confinament també els passà factura i que, després de tres mesos d’entrenaments a casa, s’enfrontaven una mica assustats a la pròxima competició. Així i tot, les dues victòries que hi aconseguiren foren les que els han conduït cap al títol, col·locant-se com a líders i mantenint-se en aquesta posició durant la resta de temporada.

Seguí: estic molt content i vull donar l’enhorabona i les gràcies a Marc Horrach per aquest títol compartit amb jo. La nostra meta de cara a l’any que ve és tornar a aconseguir ser campions d’Espanya. Així ja serien tres anys consecutius obtenint aquest títol.

Per altra part, el pollencí també competeix al Campionat de Balears de Trial TR2, del qual l’any passat en resultà guanyador. Aquest any, a causa de les complicacions sanitàries, només s’han realitzat dues carreres, de les quals n’ha sortit amb molt bons resultats, quedant primer i tercer, respectivament.

Josep Seguí

Marc Horrach: “en el trial hi predominen els valors”

Marc Horrach, per la seva part, ens conta a la següent entrevista què l’ha portat a arribar on és ara.

Entrevista a Marc Horrach
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X