Esports

Formentor s’estrena en el Campionat de Muntanya d’Automobilisme

Serà el primer cop en disputar-se en aquest enclavament

Així ho va comunicar ahir el Club Esportiu Escuderia Costa Nord, assegurant que, si la situació sanitària no impedeix la seva celebració, el proper 23 de gener de 2021 tendrà lloc la primera cursa del Campionat de Muntanya de la Federació d’automobilisme de les Illes Balears.

El lloc escollit per a dur a terme aquest esdeveniment és, ni més ni menys, que la pujada a Formentor cap a la Creueta, dues mànigues d’entrenament i tres de carrera en un traçat de 3,5km i 5,9% de desnivell.

Des de l’organització de la carrera, han explicat que començaria el divendres 22 al Club Nàutic, per tal de comprovar que els cotxes participants compten amb totes les condicions i ja el dissabte començaria la pujada. A les 8 del matí es tancaria la carretera i a les 9 donarien inici a la carrera, des de l’aparcament de Formentor fins la Creueta. El traçat de la carretera no seria l’habitual ja que s’inclouran 3 obstacles per tal de reduir la velocitat en els punts de més risc.

Cal destacar que, tot i que encara és prest per assegurar-ho, al ser el primer cop que tendrà lloc aquesta carrera en aquest enclavament, des de l’organització creuen que tendrà una gran acollida, a part que serà la primera de l’any 2021.

Feia molt de temps que pensaven en aquesta pujada però l’any passat va ser impossible, per falta de disponibilitat de dates i per mor del confinament. La data prevista que es té ara és la primera disponible en el calendari automobilístic.

Per tal de desenvolupar la pujada amb total seguretat sanitària, s’aplicarà el protocol anti Covid que segueix la Federació: ús de mascareta, distància de seguretat de dos metres entre cotxes a la zona d’assistència i limitació d’aforament.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X