Esports

Pollença i Port FC ja té data d’inici

Si encara no t'has inscrit, pots fer-ho a l'enllaç que et deixem a continuació

El Club de Futbol Pollença i Port ha informat a les famílies de Pollença que, després d’haver-se adaptat a les normatives i protocols actuals per mor de la Covid19, es preveu començar els entrenaments de futbol base la propera setmana, tot i que encara no s’ha informat dels dies i hores exactes d’inici.

Des del club, animen a tots aquells que encara no ho hagin fet, a omplir el formulari d’inscripció, que podreu trobar en aquest enllaç: formulari inscripció, sempre i quan hagin nascut entre el 2002 (categoria juvenil) i el 2012 (categoria benjamí).

En relació als pagaments de la matrícula, aquests s’aplacen fins a l’octubre i s’ajustaran a l’activitat que la pandèmia actual permeti fer, sempre respectant les normes, mesures i protocols exigits per les autoritats.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X