Esports

La mollera Margalida Crespí convocada a l’Equip Nacional de Kayak

Després de 12 anys practicant aquest esport, ha decidit apostar pels estudis universitaris

Després de classificar-se l’any passat per al Mundial de Piraigua, la mollera Margalida Crespí va entrar al ranking per accedir a la Selecció Espanyola. Ha estat enguany quan l’han convocada per integrar-se en l’Equip Nacional de Kayak Femení Sub 23, el qual es concentra a Sevilla.

L’oportunitat li ha arribat en un moment complicat, no només per mor de la pandèmia actual, sino també per haver-se matriculat just abans a la Universitat de les Illes Balears per a estudiar Educació Primària, lo qual ha influït bastant a l’hora de prendre la decisió.

Després de 12 anys entrenant en aquest esport al Reial Club Nàutic del Port de Pollença, la jove de 19 anys, ha trobat oportú seguir el camí dels estudis a Mallorca i rebutjar l’oferta de la Selecció. Això sí, seguirà practicant aquest esport que, des de petita, li ha agradat tant.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X