EsportsMunicipiPollença

Subvencions per a famílies amb nins i nines apuntats a lleure d’estiu 2020

Famílies amb nins d'entre 3 i 16 anys apuntats a lleure d'estiu 2020 hi podran accedir

Aquesta ajuda és per aquelles famílies que tenguin nens d’entre 3 i 16 anys apuntats a activitats de lleure d’estiu aquest 2020. És una ajuda econòmic de les despeses derivades de la inscripció dels nins i nines.

Les normes per poder sol·licitar l’ajuda són les següents: que siguin famílies empadronades a Pollença que tenguin nens apuntats a activitats de temps lleure d’estiu, organitzades per una persona física o jurídica, pública o privada, amb ànim de lucre o sense. Però, han de participar un mínim de deu persones entre 3 i 16 anys i les activitats han de durar un període de deu dies mínim.

Aquestes subvencions, proporcionades pel Consell de Mallorca, es poden sol·licitar fins dia 10 de setembre. La documentació s’ha de presentar a les oficines de registre d’entrada a l’Ajuntament de Pollença o al Moll.

Per a més informació, podeu consultar a l’Àrea d’esports de l’Ajuntament de Pollença al correu electrònic esports@ajpollenca.net o al 971 53 39 90.

Recordam que encara sou a temps a sol·licitar aquestes subvencions fins el dia 10 de setembre 2020 o fins que…

Gepostet von Àrea d'Esports Ajuntament de Pollença am Freitag, 7. August 2020
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X