Esports

La Mitja Marató de Pollença, cancel·lada!

La prova esportiva se celebrarà l'11 d'abril del 2021

Cancel·len la Mitja Marató de Pollença davant la incertesa del que ens ofereix el futur. Tot i haver anunciat fa uns mesos que l’esdeveniment esportiu se celebraria el 20 de setembre, finalment han decidit no celebrar-hodegut a la situació que vivim” i no saber “en quin escenari ens trobarem“. També fent cas a “la prudència” que exigeixen aquests moments. Davant la realitat que alguns participants ja s’havien inscrit, comuniquen que se’ls hi retornarà la quantitat abonada.

Tot i això, des de l’organització tenen bones notícies. Ja tenen data per la Mitja Marató del 2021! Aquesta serà l’11 d’abril. “No sabem si tendrem limitacions o no i la idea és fer una curs preservant l’essència del que hem fet els darrers anys”, explica el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Pollença, Pedro Bauzá.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X