EsportsEu MollMunicipi

El ‘I Aquatló del Port de Pollença’ ensata temporada dins la nova normalitat

La prova és la primera que es fa dintre la nova normalitat en l'àmbit nacional

Xisca Tous y Guillem Soler es van proclamar guanyadors d’aquest ‘I Aquatló del Port de Pollença’ el passat dissabte.

A les 9.30 hores del matí s’inicià la prova escolar, on els infants van poder participar en un circuit reeduït. Seguidament, a les 11.30 hores va començar la prova absoluta Rolling Star, que consistia a nedar un quilòmetre i córrer-ne cinc. Aquesta prova, dissenyada per la Federació de Triatló de les Illes Balears, ha estat el primer duatló que s’ha fet dins la “nova normalitat” en l’àmbit nacional.

La Rolling Star va comptar amb la participació de 128 persones i va esser marcada per les altes temperatures. El primer a travessar la meta fou Guillem Soler, amb un temps de 30:50. Tan sols dos segons més tard, fou Daniel Pla. I, amb una marca de 31:17 quedà en tercera posició Xisca Tous.

A la categoria dels més petits, van participar 33 nens. El primer en arribar fou Marc Cáliz amb un temps de 14:32. El segon fou minuts després, Nora Romero, amb un temps de 16:02 i en tercer lloc va entrar Marc Tomás amb 16:19.

Finalment, a la categoria alevín, participaren un total de 23 persones. El primer fou Izan Baídez. En segon lloc, acabà Palma Beda. I en tercer lloc, Lucie Dupre.

Podeu consultar les classificacions completes aquí.

Mesures de la Covid-19 presents

Referent a la Covid-19, a l’inici de la prova, tots els participants havien d’entrar amb mascareta i se’ls controlava la temperatura. Si algú tenia més de 37,5º de temperatura; no participava. Les mesures de seguretat i protocols van esser complerts en tot moment per a la protecció dels participants, organitzadors, col·laboradors i espectadors.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X