Esports

Marta León i Sorana Matis, a les semifinals del Campionat de Balears

"és tot un èxit haver arribat aquí, però els partits d'avui són molt difícil"

Ens feim ressò de la publicació d’Eu Moll Tennis Club per enviar molta sort a Sorana Matis i Marta León, qui disputaran les semifinals del Campionat de Balears aleví durant la jornada d’avui a Paguera.

Guillem Ferrer, president del club, ens assegura que ja “és tot un èxit haver arribat aquí, però els partits d’avui són molt difícil“. Recorda que Sorana Matis jugarà contra Selena Romero, la número 1 de la seva categoria, i Marta León contra Isabel Skoog, la número 2. Tot i això, afirma que “és un orgull haver ficat a dues jugadores nostres entre les quatre millors de Balears“.

Així mateix, Ferrer ha volgut puntualitzar que les jugadores que disputin la final passen a disputar el Campionat d’Espanya. Afegeix, també, que depenent de l’any són tres les al·lotes que hi van, pel que, si no tinguessin sort avui, encara tendrien possibilitats de participar-hi.

Na Sorana Matis i na Marta León disputarán dimarts les semifinals del Campionat de Balears aleví. Molta sort!

Gepostet von Eu Moll Tennis Club am Montag, 29. Juni 2020
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X