Esports

Pesca d’albacoras per a commemorar Sant Pere Pescador

El Reial Club Nàutic de Port de Pollença ha organitzat aquesta sortida social

Cada 29 de juny es commemora la festa de Sant Pere, patró dels pescadors.
I com no podia ser menys, el Reial Club Nàutic Port de Pollença, ha volgut organitzar un esdeveniment per a tots els amants d’aquesta disciplina.
Demà dissabte 27, es durà a terme una sortida social entre amics de la pesca, com a motiu de celebració d’aquesta data tan especial.

Bernardí Alba, president de la secció mallorquina de Pesca Recreativa Responsable, ens explica que no es tracta de cap mena de campionat, sinó que més aviat és una manera de reunir-se entre amics i gaudir d’una jornada de pesca d’altura.
A la sortida participaran 49 pescadors repartits en fins a 10 embarcacions, que participaran en aquest esdeveniment.
La pesca d’altura consisteix en la pesca de l’albacora. L’albacora és una varietat de tonyina del nord que aconsegueix una gran velocitat en el seu desplaçament.
A més de la pesca de albacoras, també es permet la pesca de llampugas o bacoretas.

Els pescadors es reuniran les 06.00h del matí al Club Nàutic i la jornada de pesca d’altura tindrà lloc des de les 07.00h fins a les 18.00h. Una vegada finalitzada la jornada, s’espera a tots els participants en un cócktel que es durà a terme en les instal·lacions del mateix Reial Club Nàutic de Pollença.

Finalment, s’atorgarà un obsequi als participants més destacats en diferents categories, com ara la pesca de la albacora més gran, o la foto més bonica de la jornada.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button