Esports

Un cap de setmana per marcar objectius

Els veterans del Moll varen guanyar per 3 gols a 5 contra el Liverpool Ramblers

Corsaris Football Club

Uns 250 jugadors i jugadores de rugby varen poder disfrutar dissabte del Rugby Day organitzat pels Corsaris a Pollença. Al llarg de tot el matí, es varen disputar enfrontaments en las categories sub 6, sub 8, sub 10, sub 12 i sub 14.

Els més grans varen entrara a la pista a les 14’30 h del migdia. L’equip local s’unia amb els inquers de Mallorca Bocs per jugar contra el combinat de Bahía, Shamrock, Trepitjadors i Menorca. Va ser en aquest moment, que els integrants dels Corsaris varen exhibir la notòria millora durant aquesta temporada.

Eu Moll Tennis Club

Els més petits de l’Eu Moll Tennis Club varen participar dissabte a una diada a Campanet. diada de tennis dels més petits a Campanet. En total, hi varen coincidir més de setanta nins i nines provinents de cinc clubs diferents.

Club Bàdminton Pollença

Des del Club Bàdminton Pollença se segueixen preparant per afrontar el torneig d’Eivissa dia 14 al pavelló Blanca Dona. L’equip que viatjarà fins a l’illa pitiussa estirà format per sis adults i quatre nins. Tots ells ja saben contra qui els hi tocarà jugar, pel que aquest cap de setmana varen “estudiar” els seus rivals.

Futbolistes veterans del Moll

Els futbolistes veterans del Port de Pollença varen tornar a fer una estada a Anglaterra, on es varen enfrontar amb el Liverpool Ramblers AFC. El marcador final va ser favorable als nostres jugadors amb un contundet 3 a 5.

Secció de Muntanya

Dia 25 de febrer, Marga Llobera va correr la Sahara Marathon, una cursa solidària pels infants refugiats del Sàhara Occidental. la pollencina va recórrer els 42 kilòmetres en un temps de 4:32:27, quedant així la cinquena classificada. En aquest enllaç podeu llegir com va viure ella aquesta experiència.

Club Volei Pollença

Les jugadores del Club Volei Pollença han perdut una posició més a la classificació. Després de perdre per un ajustat 3 a 2 contra el Son Ferrer, ara mateix són cinquenes. La setmana que va rebran l’Algaida i està per veure si aconsegueixen rompre aquesta mala temporada.

Reial Club Nàutic Port de Pollença

El regatista del Reial Club Nàutic Port de Pollença, Xavier Capllonch va quedar com a primer classificat a la regata optimist sub 13 d’Inturhotel a Portocolom.

https://www.facebook.com/rcnppoficial/posts/1543854132447329:0
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button