Esports

Sensacions agredolces pels clubs esportius pollencins

L'Eu Moll Tennis comença amb una gran victòria la Copa FTIB

Eu Moll Tennis Club

Vuit de jugadors de l’Eu Moll Tennis Club varen participar en els Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca celebrats dissabte a Sa Pobla. També hi havia els clubs de Sa Pobla, Lloseta i Campanet. Tots els integrants van ser dividits en cinc grups de quatre persones per jugar partits cronometrats.

Així mateix, aquest dissabte es va donar el sus a la Copa FTIB per equips a la categoria infantil. Els del Moll van encetar la competició com a locals contra el Palma Tennis. Jaume Socias, Ethan Domínguez i Ignasi Cifre van guanyar els seus partits individuals en dos sets, mentre que Pep Toni no va córrer la mateixa sort i va perdre al tie breake. També, però, la parella formada per Jaume i Kevin varen aconseguir la victòria en l’enfrontament de dobles. Per tant, va ser un molt bon inici per l’Eu Moll Tennis.

Club Bàdminton Pollença

Aquest cap de setmana, els jugadors i jugadores de bàdminton van aprofitar per fer activitats en equip, passar-s’ho bé tot fent esport i millorar les sensacions. Van realitzar entrenaments de preparació per enfrontar el torneig que tenen previst pel 14 de març a Eivissa. Ara bé, ho varen fer de manera diferent a l’habitual. Dissabte van anar d’excursió des de Calal Sant Vicenç fins al Moll per enfortir els músculs i el diumenge van entrenar amb en Youssef, qui va aplicar les tècniques apreses al Centre d’Alt Rendiment de Palma.

Voley CV Pollença

Després caure derrotades per 1 set a 3 contra l’Alaró, les pollencines perden el tercer lloc. Una posició de la qual semblava que s’havien apoderat. Així mateix, no se sap mai què pot passar dins el camp, pel diumenge que ve cercaran la victòria i millorar les sensacions contra el Garden Hotels, el primer classificat.

Corsaris Rugby Football

Aquest cap de setmana, la Unión -Corsaris i Dimonis Rygby- van disputar la dotzena jornada de la lliga. Va ser un partit molt físic que va passar factura als jugadors locals, qui van acabar perdent per 42 a 12 punts. D’entre tots, varen destacar Jared, Luciano i Dani Machado.

Secció de muntanya

Lluc va acollir diumenge la competició de marxa nòrdica, la cursa Lluc-Trail, que enguany era el Campionat de Mallorca de curses per muntanya 2020, i la primera edició de la marxa senderista, que constava d’un recorregur de 15 km i un altre de 10 km. En aquestes hi va haver una gran participació dels integrants de Secció de Muntanya, qui també van col·laborar marcant part del recorregut entre el Bosc Gran i el Coll de sa Batalla.

Els pollencins aconseguiren aquests resultats a la cursa:

  • Asmaa Zammou, va aconseguir la segona posició de la classificació absoluta
  • Miquel Llompart quedà el 5è classificat absolut
  • Joan Rituort fou el 2n a la sub 23
  • Jordi Torres, 1r de la categoria Junior
  • Josep Cladera, 2n de la categoria Junior
  • Sebastià Munar, 1r veterà C
  • Elisabeth Llompart, 3a a la Sub 23
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button