Esports

Jaume Amengual i Àngels Llobera destaquen fora de Mallorca

Jaume Amengual

Només dos punts són els que van impedir que Jaume Amengual es proclamàs campió de la Minicopa ENDESA amb el Real Madrid. Van perdre 65 a 67 contra el Barça, després de fer una molt bona competició. Tot i això, els altres partits van acabar amb un resultat molt positiu per l’equip del pollencí:

  • Fase de grups:
    • Unicaja Andalucía vs. Real Madrid: 65-83
    • Cenor Obradoiro CAB vs. Real Madrid: 57-85
    • Real Madrid vs. Coosur Real Betis: 62-46
  • Semifinal:
    • Real Madrid vs. Valencia Basket: 84-58

Bàdminton Pollença

El quatre jugadors triats pel Centre de Tecnificació van acudir a una classe intensa amb els entrenadors de nivel III nacional el dissabte dematí. En aquest esdeveniment, també hi van fer acte de presència els monitors Youssef i Marc, qui van aprendre noves tècniques que podran aplicar a Pollença. Però la jornada no acabava aquí. L’horabaixa va tenir lloc la VIII Jornada dels JEE al poliesportiu Germans Escales, on els participants pollencins van registrar resultats molt dispars. Pol i Adam van guanyar tots els partits i Isabel es va fer amb la victòria de dos de quatre, mentre que Zinab no va aconseguir imposar-se a les seves rivals en cap ocasió.

Tot i les bones notícies pel club de bàdminton, les lesions es van acumulant. El genoll de na Joana, la mà den Jan, el grip den Finley i la indisposició de na Mathilde. Tot i això, però, res impedeix que segueixin treballant per millorar dia a dia.

Àngels Llobera

Àngels Llobera va viatjar fins a Lugo per quedar subcampiona a la Quiroga Trail Challenge. La cursa constava de dues etapes, el Trail do Castelo (25 km amb 1600 metres de desnivell positiu) i el Trail de Lor (27 km i 1.800 metres de desnivll positiu), a les quals va aconseguir pujar al segon esgraó del pòdium. Un molt bon inici de temporada.

Club Atletisme Pollença i Secció de Muntanya

Un cap de setmana intens pels corredors de Pollença. Miquel Llompart, Joan Riutort, Jaume Fanals i Joan Miquel Bennassar, de la Secció de Muntanya, han participat a la mitja marató de Barcelona. De tots ells, és necessari remarcar el magnífic temps de Miquel Llompart, runner que va completar el recorregut amb 1 hora 17 minuts i 9 segons, i va mantenir un ritme de 3:39 min/km.

També, però, hi va haver presència pollencina a la Cursa dels 3 Pins que se celebrava ahir a Lloseta. Apuntar que 7’5 km i 500 metre són els que separaven el punt de partida de la meta. Destacaren Hamal Villar (Secció de Muntanya), qui va quedar en segona posició en la categoria absoluta, i Pau Cladera, (Club Atletisme) que es va fer amb el tercer lloc en la categoria de joves promeses.

Corsaris Rugby

Els Corsaris van organitzar aquest dissabte un partit de la categoria sub 14 masculina on es va enfrontar els Babarians amb els Babarians II, un equip format per jugadors provinents del Mallorca Bocs, Trepijadors, Migjorn i Shamrock. Va ser una trobada molt dinàmica que va finalitzar amb el marcador 66 a 56 en favor dels locals.

Per la seva banda, les sènior femení van disputar la vuitena jornada de la Lliga Balear a Pollença contra el Shamrock. Va ser un enfrontament desigual dominat per l’equip visitant, format per jugadores més grans que també competeixen per la Lliga d’Honor Catalana. Al final, el marcador indicava un 0 a 69.

Eu Moll Tenis Club

Els equips d’Eu Moll Tennis Club van aconseguir dues victòries a les confrontacions del Campionat de Mallorca d’aquest cap de setmana: els benjamins es van enfrontar a l’Action Tennis i els alevins al Club Tenis Montuïri.

A la categoria benjamí, mentre que Valentín Dragne guanyava a Pau Vicens, Xavier Vilar perdia contra Raul Carrillo. Així, tot estava en mans del partit de dobles, el que va guanyar la parella del Moll formada per Valentín Dragne i Adrià Casteluccio. Pel que fa a l’aleví femení, tant Sorana Matis com Marta León van vèncer en els partits indidividuals tot adjudicant-se l’eliminatòria i sumant punts per proclamar-se campiones.

Ara bé, el més destacat és que Biel Lucena va guanyar la final de consolació per 4 a 2 i 4 a 1 del Campionat de Mallorca sub 10.Enhorabona!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button