Esports

Ib-red, compromès amb l’esport pollencí

L'empresa ha signat un conveni de col·laboració amb el club de bàsquet i amb el club de futbol locals

Ib-red ha renovat el conveni de col·laboració amb el Pollença i Port de Pollença de Futbol i amb el Colonya Bàsquet. Treballant “mà a mà”, aposten per la pràctica esportiva des de les bases locals. Amb les seves aportacions els ajuden a “fer realitat els seus somnis”, assegura el president adjunt d’ib-red Juan Ochogavía.

Després de la signatura aquest dijous del conveni, l’empresa de telecomunicacions i connexió a internet, ib-red, s’ha compromès a donar cobertura Wi-Fi gratuïta als camps i graderies d’ambdós clubs. Un servei del qual podran gaudir tant els integrants dels equips com el públic. Així mateix, també ha dotat de camisetes reversibles desitades als entrenaments als equips de bàsquet.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X