EsportsStreaming

El partit de Jaume Amengual amb el Madrid, en directe

En aquesta segona jornada de la Minicopa Endesa, el club blanc s'enfronta al Cenor Obradoiro CAB

Jaume Amengual disputa avui el seu segon partit amb el Real Madrid a la Minicopa ENDESA 2020. En aquesta jornada s’enfrontaran al Cenor Obradoiro CAB i ho faran a les 10’00 h a la ciutat esportiva de Carranque. El primer joc va ser ahir contra el Coosur Real Betis, partit on el pollencí va fer una gran actuació. Va ajudar en tot moment a l’equip i va marcar un total d’11 punts, el que va contribuir a aconseguir el boníssim resultat final de 62 a 46. També va destacar aquesta gran jugada, que va finalitzar amb triple:

Ha sonado chooofTriplàs de Jaume @amengual_24 Primera victòria 62-46 davant el Betis i bon partit de'n Jaume amb 11 punts i ajudant molt a l'equip en tasques defensives. #WeTheNorth#famíliabàsquetpollença

Gepostet von Bàsquet Pollença am Mittwoch, 12. Februar 2020

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X