Site icon Som Pollença

L’esport, un protagonista del cap de setmana

Àngels Llobera

Àngels Llobera se segueix preparant per a la temporada i continua sumant pòdiums. Aquest cap de setmana es va proclamar campiona de la Trail Talaia K20 d’Alcúdia amb un temps de 02:03:24.

Bàdminton Pollença

Pollença es va convertir dissabte en el municipi de referència del bàdminton gràcies a la celebració de dues competicions, les quals van aconseguir reunir a desenes de jugadors i jugadores. Es tracta de la diada organitzada pel Consell de Mallorca, on hi van participar uns trenta infants, i de la VI Jornada dels Jocs Escolars Esportius, on hi va haver una forta presència de clubs de renom com el Cide, La Puríssima i Port Cristo. En aquesta hi van competir set integrants del club pollencí, qui van aprofitar per prepara-se per les competicions territorials a les quals estan classificats.

Així mateix, recordar que al rànquing nacional na Isabel i en Jan estan a la 19a posició, na Matilde a la 38a i na Zinab a la 39a.

Jornada de Pastoreig a Pollença

Més de quaranta border collies i quatre cans de bestiar es van reunir ahir al camp de Can Escarrintxo. Participaven a la I jornada de portes obertes de pastoreig d’ovelles que organitzava l’Associació Balear del Border Collie de Pastoreig (ABBCP). Va resultar ser tot un èxit.

Exit mobile version