Esports

L’esport, un protagonista del cap de setmana

Àngels Llobera tornava a pujar al pòdium, en aquest cas a Alcúdia

Àngels Llobera

Àngels Llobera se segueix preparant per a la temporada i continua sumant pòdiums. Aquest cap de setmana es va proclamar campiona de la Trail Talaia K20 d’Alcúdia amb un temps de 02:03:24.

Bàdminton Pollença

Pollença es va convertir dissabte en el municipi de referència del bàdminton gràcies a la celebració de dues competicions, les quals van aconseguir reunir a desenes de jugadors i jugadores. Es tracta de la diada organitzada pel Consell de Mallorca, on hi van participar uns trenta infants, i de la VI Jornada dels Jocs Escolars Esportius, on hi va haver una forta presència de clubs de renom com el Cide, La Puríssima i Port Cristo. En aquesta hi van competir set integrants del club pollencí, qui van aprofitar per prepara-se per les competicions territorials a les quals estan classificats.

Així mateix, recordar que al rànquing nacional na Isabel i en Jan estan a la 19a posició, na Matilde a la 38a i na Zinab a la 39a.

Jornada de Pastoreig a Pollença

Més de quaranta border collies i quatre cans de bestiar es van reunir ahir al camp de Can Escarrintxo. Participaven a la I jornada de portes obertes de pastoreig d’ovelles que organitzava l’Associació Balear del Border Collie de Pastoreig (ABBCP). Va resultar ser tot un èxit.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X