Esports

Unes jornades marcades per l’èxit i la victòria

Les del volei consoliden el seu joc i es mantenen una setmana més en la tercera posició després de vèncer per 3 sets a 0

Club d’Escacs Pollença

L’equip de segona divisió del Club d’Escacs de Pollença, format per Joan Toni Cifre, Miquel Sastre, Antoni M. Pons i Joan Pons, va caure derrotat per 1 a 3 contra l’Inca B. Aquest cap de setmana també varen competir els nins, això, a ells l’èxit els va acompanyar. Alexis Faas, Toni Campomar i Leo Faas van quedar dins els 21 primers classificats al Campionat de Mallorca sub 10 després d’aconseguir 5 punts de 8.

Eu Moll Tennis Club

L’equip aleví de l’Eu Moll Tennis Club compteix en el Campionat de Mallorca. Ara per ara, el més destacable és que Sorana Matís està a les semifinals. Així mateix, volem recorar que la mollera s’ha classificat per disputar el Campionat de Balears al costat de les millors jugadores de l’illa.

Per altra costat, el club també competeix a la Copa FTIB amb dos equips: el benjamí i l’infantil. A cada jornada es disputen tres partits i el club que aconsegueix la victòria s’adjudica dos punts.

El benjamí competeix amb el Santa Maria, Es Centre de Manacor i Action Tenis en el grup A. A la primera jornada, Valentin, Xavier Vilar i Biel Lucena es van veure superats per 2 a 1 pel club manacorí Es Centre. Ara bé, a la segona confrontació sí que van aconseguir la victòria. L’equip, que en aquesta ocasió estava format per Hugo Pareja, Adrià Casteluccio i Andreu Rosselló, es van imposar en el partit de dobles. Encara però queden dues diades, i la pròxima serà el 15 de febrer.

Toni Segura

El Comitè Olímpic Espanyol va entregar aquest dissabte la medalla de reconeixement al piragüista pollencí Toni Segura.

👉 Toni Segura recibe la medalla de reconocimiento que otorga el Comité Olímpico Español. ¡Enhorabuena! 👏👏👏 #VamosRCNPP

Gepostet von Reial Club Nàutic Port de Pollença am Samstag, 1. Februar 2020

Club Atlteisme Pollença

Ahir, nou atletes del Club Atletisme Pollença van participar al Campionat de Balears de cros celebrat a Inca. Aina Vadell Llamas va pujar al pòdium després d’haver aconseguit el tercer lloc en la categoria sub 20. Les més petites també van fer una gran carrera i es van adjudicar la vuitena posició per equips. Ells són Júlia Serra, Sophia Long, Isabel Vicens i Carmen Nuttal.

CV Pollença

Les pollencines es conoliden com un dels millors equips de la lliga i mantenen la tercera posició una setmana més. Dissabte varen tornar a guanyar per 3 sets a 0 contra el Pòrtol. La setmana que ve visitaran el Vilafranca, qui venen de predre contra l’Alaró i se siuten a la part baixa de la classificació.

Trofeu Pollença – Port d’Andratx

Marc Soler, del Movistar Team, es va adjudicar aquest dissabte el trofeu Pollença – Port d’Andratx. La tercera etapa del XXIX Platja de Palma Challenge Ciclista Mallorca, del qual podeu consultar les imatges aquí.

Era la primera vegada que Soler competia al Challenge Ciclista i la seva victòria va ser la primera de l’equip aquest 2020. Va aconseguir el trofeu després de protagonitzar una “fuga” gairebé en solitari d’una vintena de corredors. Va marcar la diferència, però, a l’alçada de Mon Port quan va aconseguir distanciar-se de Gregor Mühlberger, qui va quedar en segona posició. El pòdium va ser completat pel també integrant de Movistar Team, Davide Villella.

© Photo Gomez Sport
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X