Esports

Resultats positius pels clubs esportius de Pollença

El primer equip del volei va guanyar per 3 a 0 contra l'Alcúdia

CV Voley

Les dels volei varen guanyar per 3 sets a 0 contra l’Alcúdia. Després d’aquesta victòria aconseguida a casa, les pollencines se situen al tercer lloc de la classificació per darrere de l’Alaró i del Garden Hotels. El pròxim partit el disputaran al poliesportiu Na Captiana contra el Petra, qui actualment es troben en novè lloc.

Pollença i Port FC

El primer equip del Pollença i Port FC varen empatar contra el Consell. Varen deixar el marcador 1 a 1. Després d’aquesta jornada, els futbolistes estan a la sisena posició. Diumenge que ve juguen contra el Sant Mònica dins el Port de Pollença. L’enfrontament tendrà lloc a les 18’00 h.

Corsaris Rugby

Dissabte varen jugar diverses categories dels Corsaris Rugby. L’equip femení va jugar el sisè partit de la temporada contra el Sham Rock. L’equip pollencí també va participar al Rugby Day a Inca, on hi van jugar les categories sub 14.

Club Bàdminton

En Jan va participar a la jornada escolar al polesportiu Rudy Fernández de Sant Agustí. El pollencí va aconseguir passar al quadre final després de guanyar dos dels tres partits que li pertocaven a la fase de grups. El Club Bàdminton Pollença ens ha comunicat que en Jan i n’Isabel van acabar el 2019 com a setzens classificats i preveuen entrar dins les 10 millors parelles en el territori nacional després del TTR d’Eivissa, que se celebrarà dia 14 de març.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button