Site icon Som Pollença

Resum de l’actualitat esportiva de Pollença

Club Bàdminton Pollença

Aquest cap de setmana s’ha disputat la tercera Jornada Esportiva Escolar (JEE) i els representants més joves del Club Bàdminton Pollença van fer una gran actuació. Des del club fan una menció especial a na Isabel i na Matilde, qui van “brillar amb llum pròpia” a la categoria sub 13 i sub 11 femení. També hi van participar na Joana i en Jan, qui competeix en la categoria més dura dels JEE. En aquesta competició en Pol, na Zinab i n’Adam han mostrat una evolució, el que els hi podrà permetre jugar la TTR el pròxinm 14 de desembre a Pollença.

Per altra banda, dissabte es van publicar els rànkings d’Espanya i els pollencins s’hi han fet un lloc. Per parelles, en Jan i na Isabel ocupen el 71è lloc dels Dobles Mixtes Sub 13 i na Matilde i na Joana el 88è en els Dobles Femení sub 13. A nivell individual, na Matilde se situa al 76è lloc, na Joana i na Isabel al 200è i en Jan el 242è a les seves respectives categories.

Jugadors i jugadores del Bàdminton Pollença

Pollença i Port FC

Els amateur van aconseguir imposar al Calvià per 2 gols a 1. Els pollencins van remuntar el 0 – 1 inicial gràcies a Dragan i Francesc Moreno, qui van marcar l’1 – 1 i el 2 – 1. Amb aquesta victòria, es van consolidant a poc a poc dins la zona de play-off.

I els més petits, el grup d’iniciació, van participar en la diada d’esport base a la UIB. A continuació posam el llistat amb els resultats de la resta d’equips que van jugar aquest cap de setmana:

Club Volei Pollença

Com ja explicàvem dissabte a la nostra pàgina de Facebook, les del volei van vèncer al Sant Joan per 3 sets a 2 en un emocionant i ajustat partit. Amb aquesta victòria pugen a la cinquena posició.

Bàsquet Pollença

I els equips que formen el Club Bàsquest Pollença han tornat a jugar durant el cap de setmana. Aquests en són els resultats:

Exit mobile version