Esports

Victòries i èxits pels clubs esportius de Pollença

Una targeta blanca que premia l'esportivitat i els valors pels benjamins de segon any del Pollença i Port FC

Pollença i Port FC

Targeta blanca per Cesc Moreno i Bernat Ribas! Els entrenadors de l’equip benjamí de segon any varen veure aquesta cartolina el dissabte després de demostrar una gran esportivitat durant el partit contra l’Espanya de Llucmajor. Els místers van empènyer als seus jugadors a què es deixassin marcar un gol, ja que minuts abans l’àrbitre n’havia concedit un de dubtós al Pollença i Port.

Benjamins de segon any
Equip benjamí de segon any, entrenats per Cesc Moreno i Bernat Ribas

Pel que fa als amateur, destacar que tot i haver empatat contra el Campanet segueixen en posicions de play-off per ascendir a Preferent la temporada que ve. Els més grans del club van disputar un partit ajustat en un camp complicat i van aconseguir un resultat final de 3 gols a 3 gols. Els encarregats de marcar-los van ser Gaston (0-1, 0-2) i Francesc Moreno (3-3).

Pel que fa als altres equips del club, val a dir que els resultats del futbol base pollencí no han estat del mateix gust per a totes les categories. A continuació us deixem un llistat amb els marcadors de tots els partits:

  • S’Horta vs. Juvenil (Preferent Mallorca): 2 – 0
  • Cadet A vs. Alcúdia (2ª regional): 0 – 2
  • Campos vs. Cadet B (2ª regional): 3 – 2
  • Infantil A vs. Margaritense (2ª regional): 5 – 0
  • Campusesport vs. Aleví (1ª regional): 1 – 2
  • Aleví Atl. B vs. San Roque (2ª regional): 3 – 4
  • España Atº vs. Benjamí (2ª regional): 3 – 5
  • Benjamí Atl. vs. A-LLubí (2ª regional): 4 – 1
  • Alcúdia vs. Benjamí Atl. (1r any): 10 – 0

Club Bàdminton Pollença

Gran cap de setmana pel Club Bàdminton Pollença. Alguns dels seus integrants van disputar el campionat TTR 3* que se celebrava a Eivissa i van aconseguir uns grans resultats. Ara bé, tot i que cap d’ells va poder pujar al pòdium, molts van quedar a les portes de passar al quadre final.

Si desglossam aquesta jornada per categories, cal remarcar que na Mathilde va quedar la tercera classificada a la categoria individual femení sub 11, tot demostrant les seves excel·lents capacitats. Però aquesta no era l’única competició que disputava, també va jugar els dobles femení sub 13 amb na Joana Maria. En aquest cas la sort no les va acompanyar, ja que les rivals eren molt més grans i les hi va dificultar el joc. Així mateix, des del club asseguren que a “la sorpresa la varen donar n’Isabel i en Jan, que tot i no brillar molt en els seus individuals varen quedar els quarts classificats en dobles mixtes sub 13 i a tan sols un pas de les medalles”.

I és en aquesta mateixa línia que van competir els adults. Van quedar a les portes de disputar el quadre final, però el treball realitzat i el joc demostrat per tots ells és molt positiu. Això deixa sensacions molt bones per encarar els TTR’s que se disputaran al pavelló de Pollença dia 14 de desembre.

Club Volei Pollença

Contundent victòria de les pollencines davant l’On Fitness Algaida V.C. per 0 a 3 sets. Els resultats aconseguits dins el pavelló Andreu Trobat les manté a la meitat de la taula classificatòria. El pròxim partit és contra les santjoaneres, qui aguanten des de principis de temporada en les primeres posicions.

Bàsquet Pollença

Com ve sent habitual, els resultats dels diferents equips que conformen el Bàsquet Pollença van ser molt dispars. Les Mini Femení Preferent XAVIER NADAL TRAGINER van jugar un partit ajustat però amb victòria per dos punts de diferència dins La Salle. Mentre, els Mini Masculí Prefrent CERGAM van tronar a demostrar el seu progrés un cap de setmana més: molt bon partit amb victòria inclosa contra l’UE Llosetina.

Les Cadet Femení segueixen liderant la classificació i demostrant un gran joc cada vegada que trepitgen la pista. Aquest cap de setmana van vèncer 85 – 34  al Campos. Des del club destaquen el gran partit que va disputar Carla Reynes. Les Júnior Femení també van guanyar, tot i que ho feren amb un joc menys espectacular, possiblement per la mala passada que les hi estan donant les lesions.

Pel que fa a les categoríes infantils, explicar que l’Infantil Masculí Especial EHISA ELECTRICISTES també va aconseguir la victòria contra el Calvià en un partit fàcil. També van guanyar les l’Infantil Femení Preferent MORRO I SÁNCHEZ ENGINYERS per 75 a 24 contra el Ciutat d’Inca B, equip que no havia perdut encara, i les Infantil Femení Especial ANTONI CÀNAVES ARQUITECTURA contra el Santa Maria per 51 a 102. Ara bé, les Infantil Femení Preferent C RESTAURANT WINDSURF no van tenir la mateixa sort. Elles van experimentar la seva primera derrota contra el Montuïri, tot i ser capaces de remontar 14 punts després d’haver estat 18 minuts sense anotar cap cistella.

Destacar, també, l’esforç, constància i èxits de les categories mini, premini i iniciació. Aquests darrers van debutar a Artà aquest cap de setmana.

https://www.facebook.com/basquet.pollenca/posts/2963908476970065

Penya Blaugrana de Pollença

Dissabte va haver-hi la trobada de la Penya Blaugrana de Pollença. A continuació deixem unes imatges de com va anar el dinar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button