Site icon Som Pollença

El Museu de Pollença inaugura l’exposició “Tercet” de Danny Rolph

El Museu de Pollença va inaugurar el passat dissabte 13 de juliol l’exposició “Tercet” de l’artista londinenc Danny Rolph i comissariada per Mercedes Estarellas, a l’Església del Convent de Sant Domingo.

La mostra compta amb música en directe a càrrec del duo electrovers Jansky. A més, “Tercet” proporciona una experiència immersiva que integra temps, espai, llum, forma, paraula i color, allunyant-se de la narració lineal per convidar l’espectador a una experiència sensorial contemplativa.

Danny Rolph, amb una trajectòria internacional, compta amb obres en col·leccions de prestigi com la de Museu Metropolità d’Art de Nova York i la Tate Gallery de Londres. Ha rebut reconeixement global amb exposicions a ciutats com Nova York, Londres, Houston, Milà i Anvers, i ha estat seleccionat per diversos premis, com el Mark Rothko al 2022.

Andreu Aguiló, director del Museu de Pollença, descriu Rolph com un coneixedor influenciat pels clàssics del Renaixement i del Barroc, així com per les avantguardes del segle XX i la cultura contemporània. La seva obra, produïda entre Londres i Mallorca, s’alinea perfectament amb la instal·lació presentada a Pollença.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 18.00 a 20.00 h, fins al 13 d’octubre.

Exit mobile version