CulturaMunicipi

Gran festa infantil de disfresses al Port de Pollença

Amb motiu del carnestoltes, es durà a terme una festa 'cosplay' el 22 de maig

El 8 de febrer, l’Ajuntament de Pollença va decidir ajornar la celebració de carnaval al municipi, ja que la situació de la pandèmia i les xifres d’incidència eren molt elevades. Per responsabilitat i prudència es va considerar esperar per poder organitzar les activitats amb seguretat.

PORT DE POLLENÇA

Avui s’ha confirmat la data del carnestoltes al Port de Pollença, que serà el diumenge 22 de maig. De 17 h a 20 h, es durà a terme la festa infantil i juvenil SuperCosplay. Aquesta serà al parc infantil Miquel Capllonch, on hi haurà servei de pintacares professional (17-19 h), jocs interactius (17-18 h) i musicals (19-20 h) amb reptes relacionats amb TikTok. De 18 a 19 hores, hi haurà una visita dels herois Spiderman i Wonderwoman, i el vilà Darth Wader. Amb els qui posteriorment et podràs fer fotografies a un photocall per tenir de record.

Però no s’acaba aquí, ja que s’instalaran food trucks a la plaça amb una gran varietat de dolços per als més llaminers. Sent en conjunt, una horabaixa diferent per divertir-se amb la família i que deixarà a tothom sorprès.

Posteriorment, el vídeo i les fotografies realitzades a l’esdeveniment es publicaran a Som Pollença.

Deixau volar la vostra imaginació i veniu disfressats del vostre personatge preferit a gaudir d’un dia únic i inigualable!!!


POLLENÇA

Per altra banda, es va anunciar fa uns dies també la realització de La Rua de Pollença per al dissabte 21 de maig a les 17 hores. Per a poder participar, s’ha d’emplenar el formulari que s’adjunta fent clic aquí i presentar-lo a les es Oficines Municipals fins al dia 18 de maig. Les bases es poden trobar a n’aquest altre document adjunt. I els premis per categories són:

  • Comparsa Adults: 1r- 600€ / 2n-500€ / 3r- 300€
  • Comparsa Infantils: 1r- 300€ / 2n- 250€ / 3r-200€
  • Individual o parella: 1r- 75€ / 2 n- 60€ / 3r- 50€
  • Trio o quartet: 1r- 75€ / 2n- 60€ / 3r- 50€

El dia de l’esdeveniment es farà la concentració dels participants als jardins de Via Pollentia i el lliurament dels premis a Can Conill. Allà hi haurà un envelat on continuarà la festa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button