Cultura

Primer dia del Cicle Miquel Costa i Llobera

‘Els rebrots del Pi de Formentor: de Llorenç Riber a Miquel Àngel Adrover’, de Gabriel de la S.T. Sampol i Fullana

Avui s’ha realitzat la primera conferència del Cicle dedicat a Miquel Costa i Llobera. Aquestes, sota el títol de Literatura, identitat i pensament es duran a terme durant tot el mes de maig a la nova Sala d’Actes de la Fundació Rotger Villalonga.

Els rebrots del Pi de Formentor: de Llorenç Riber a Miquel Àngel Adrover, de Gabriel de la S.T. Sampol i Fullana, ha anat acompanyada per algunes de les autoritats del municipi. Tomeu Cifre, el batle i Josep Marquet, regidor de Cultura han assistit també a l’esdeveniment. Juntament amb Josep Fèlix Ferrer i Rotger, president de la Fundació Miquel Villalonga.

Al començament, s’ha fet una breu presentació de l’autor literari, poeta i traductor protagonista de l’acte. Seguidament, l’escriptor Sampol i Fullana ha procedit amb el seu diàleg d’anàlisis de la poesia de Costa i Llobera i la seva influència en autors futurs. A més, ha remarcat que la seva lectura constant dels versos d’aquest geni de la paraula, li permet treure noves conclusions amb cada una d’aquestes.

Durant tota la conferència s’han dedicat paraules en record i honor a Bernat Cifre, en agraïment a la seva gran feina a la Fundació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button