CulturaMunicipi

Arriba a Mallorca l’exposició de moda sobre violència de gènere

L’artista Diana Raznovich utilitza l’humor per rompre les diferències entre homes i dones

Des d’avui dilluns, 14 de març, es podrà visitar l’Exposició Diana Raznovich a l’Estació Intermodal de Palma. La inauguració, que tindrà lloc a la mateixa ubicació, serà a les 12:30 h. La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i la directora de l’Institut Balear de la Dona (IBD), Maria Duran, faran les presentacions de “Petits gests amb importància” i “Negar la violència masclista és bastant violent”, les dues exposicions itinerants de la humorista gràfica argentina que arriben per primera vegada a l’illa.

L’objectiu és donar a conèixer situacions incòmodes i normalitzades per les quals les dones es veuen immerses diàriament, per tal de promoure polítiques d’igualtat entre homes i dones. Entre els missatges de les vinyetes, destaquen l’ús no sexista de la llengua, la marginació històrica de dones influents no reconegudes i la prevenció de la violència de gènere.

Vinyeta de Diana Raznovich

L’activitat forma part del programa de sensibilització organitzat pel Consell de Mallorca, l’Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, i l’IBD amb motiu del 8M i el Mes de la Dona.

Per conéixer mes sobre l’artista visita la seva pàgina: Humor Diana

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button