Cultura

Festival Mozart a Pollença

Amb quatre concerts i més esdeveniments, es retrà homenatge al compositor en el 230 aniversari de la seva mort

Enguany es compleixen 230 anys de la mort del conegut compositor Wolfgang Amadeus Mozart i, un any més, des de Pollença es retrà homenatge a un gran músic amb el Festival Mozart 2021.

Des del 3 de setembre fins al 25, el Claustre de Sant Domingo -i, en cas de pluja, l’Església de Monti-sion- acollirà un total de quatre concerts que varien des del gènere del simfonisme fins a solistes, passant per la música de cambra i la música per a piano i òpera, compaginats amb altres actes que et detallam al programa d’aquest festival a continuació:

  • 3 de setembre a les 22h: concert a la platja de Cala Sant Vicenç, de la mà de la soprano Irene Mas i del pianiste Magí Garcías. Serà un concert a benefici del projecte Sons de Barri.
  • 4 de setembre a les 20h: simfonisme a través d’Iván Martín al piano, Bernat Quetglas com a director, i l’Orquestra de Cambra de Mallorca.
  • 11 de setembre a les 20h: música per a piano d’Andreu Riera i Magí Garcías.
  • 18 de setembre a les 20h: quartet de corda de la mà de Quartet Casals.
  • 19 de setembre a les 12h: òpera al Mercat de Pollença on es realitzarà un flashmob.
  • 25 de setembre a les 19h: vermuth amb Don Giovanni als Jardins del Claustre.
  • 25 de setembre a les 20h: Don Giovanni, amb la participació de Simón Orfila, Marta Bauzà, Irene Mas, Inma Hidalgo, Pablo López, José Manuel Sánchez i Joan Miquel Muñoz.

Per poder adquirir les teves entrades, pots fer-ho a la web oficial de l’acte: www.mozartmallorca2021.com

Cartell oficial de l’esdeveniment

Però això no acaba aquí, ja que el 12 i 13 de setembre, els solistes del Festival Mozart 2021, Magí Garcías i Andreu Riera, oferiran classes magistrals de piano per tots aquells que vulguin aprendre de la mà dels millors. Serà a l’Escola de Música de Pollença i vos podeu inscriure a través del mail magigarfrau@gmail.com

En relació als preus, les dues sessions tenen un cost de 45€, però a tenir en compte que, pels alumnes de l’Escola de Música de Pollença, serà gratuït.

Cartell de les classes magistrals
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button