Cultura
Destacat

L’Ajuntament de Pollença anuncia les festes de la Patrona 2021

hi haurà concerts, combat de gloses, humor, llibres, teatre, màgia, actuacions infantils

 L’Ajuntament de Pollença anuncia unes festes de la Patrona amb més responsabilitat que mai arran de la situació sanitària que s’està vivint. Tot i així, la Patrona 2021 estarà carregada d’actes i esdeveniments culturals per mantenir l’esperit de la festa. 
El pregó encetarà la Patrona d’enguany, com mana la tradició, i també hi haurà concerts, combat de gloses, humor, llibres, teatre, màgia, actuacions infantils …, però respectant sempre les mesures de seguretat que dicten les autoritats sanitàries, ja que ens trobam davant una situació anòmala i encara continuen vigents les mesures excepcionals amb motiu de la COVID-19. 
A més, com que tampoc no es farà el simulacre de moros i cristians, des del consistori han apostat per fer del simulacre l’eix vertebrador del programa de festes mitjançant la informació que han aportat els diferents autors dels escrits que conté.  
El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha explicat que “no m’hauria esperat mai de la vida tornar a ser a la Patrona i dir-vos que enguany tampoc no tendrem les festes de bon de veres. Tots ens pensàvem que les de l’any passat havien estat excepcionals i que no tornaríem a viure res semblant, però, per desgràcia, enguany hi tornam a ser”. 
I ha afegit que “no són temps d’alegria, tothom ha fet esforços, i grossos, per tornar a la normalitat, però no ha pogut ésser, la pandèmia és més greu del que ens permet imaginar el nostre enteniment. No obstant això, aquest 2021 ens tornarem a esforçar per mantenir l’esperit de la nostra Patrona”. 
Per la seva banda, el regidor de Festes, Josep Lluís Pons ha destacat que “una pandèmia ens ha fet canviar la manera de celebrar les nostres festes més emblemàtiques però, tot i això, no em puc estar de dir que estic molt content i orgullós del poble de Pollença perquè ha sabut estar a l’altura de les circumstàncies”. 
Cal recordar que tots els actes que es duran a terme són de caire cultural o esportiu i que es regiran per les mesures de control d’aforament, a més, els assistents hauran de romandre asseguts i s’evitarà que es generin aglomeracions. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment així com mantenir la distància de seguretat.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button