Cultura

Los40 Music Awards 2021 canvien Madrid per les Illes Balears

Durant la setmana prèvia a la gala hi haurà 'secret xous' a les quatre illes, a més de festes i esdeveniments en diversos escenaris

Los40 Music Awards és una de les grans festes de la música al nostre país i la cita anual on el públic comparteix una nit inoblidable amb els majors artistes en l’àmbit global. Madrid ha estat la seu de l’esdeveniment durant molt de temps, però enguany han decidit fer-ho a les Illes.

Des de Los40 expliquen que han volgut fer “el gran salt i cercar una Comunitat que es converteixi en el millor dels escenaris. Una Comunitat amb llocs pintorescos, una gran cultura, bon clima, una gastronomia amb la qual complimentar als nostres convidats i que sigui un dels millors destins turístics del món. La passió ens ha duit fins a les Illes Balears”.

El divendres, 12 de novembre, el Velòdrom Illes Balears acollirà la gala Els40 Music Awards amb els millors artistes nacionals i internacionals de moment. Durant aquesta setmana hi haurà ‘secret xous a les quatre illes, a més de festes i esdeveniments en diversos escenaris. A més, han avançat que “es podrà gaudir d’experiències turístiques i d’oci amb els artistes i les estrelles de moment”.

A les Illes, “seran més especials que mai”, expressen des de Los40. Pots veure el vídeo promocional aquí.

Los40 ha presentat aquest matí a Palma de Mallorca l’edició més especial de Los40 Music Awards. Després de més d’un any de pandèmia, que ha afectat de forma molt greu al sector cultural i de la música, la marca ha comunicat en roda de premsa els detalls d’esdeveniment que arrencarà el pròxim mes de setembre i culminarà el novembre de 2021, que compta amb el suport de la Generalitat de les Illes Balears (GOIB), i l’Agència d’estratègia turística Illes Balears (AETIB), i que convertirà a les illes en l’epicentre d’un esdeveniment musical històric. Balearslive ha cobert l’esdeveniment de la presentació on hi han assistit diferents autoritats així com destacats personatges del mon musical i cultural de les illes

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button