Cultura

VI Trobada de Percussió a Pollença

Serà entre el 19 i 23 de juliol i compta amb un programa ben complet

Fou en el 2016 quan els professors del Conservatori Superior de Balears, Josep Devesa, Carlota Cáceres, Noè Rodrigo i Armando Lorente, junt amb el professor del Conservatori Professional de Mallorca, Joan Campomar, començaren a organitzar la Trobada de Percussió al nostre municipi, i enguany n’és la sisena edició.

Aquest esdeveniment permet actuar a favor de la música d’avantguarda i fer que la percussió sigui cada cop més professional i de qualitat.

Així, aquest any tendrà lloc entre el 19 i 23 de juliol amb un programa ple d’activitats i mostres, entre els quals es pot trobar el concurs de marimba i nombrosos concerts. Per a participar-hi com a percussionista amb els professors de percussió de les Illes Balears, així com també assistir a les diferents masterclass amb presència internacional, vos podeu inscriure en aquest enllaç. Els preus de la inscripció són de 60€ en la modalitat actiu i de 30€ en la d’oient. En aquesta quantitat també s’hi inclou una camiseta de la trobada.

A continuació podreu trobar el programa de la trobada i les diferents activitats i actes que es faran al llarg de la setmana. Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button