CulturaEu MollMunicipi

Old Noise i Carlos Segarra omplen de rock’n’roll el Miquel Capllonch

Aquests mítics del gènere musical fascinaren al públic al Moll


Enguany el Mythical Rock Festival ha tronat fort com vàreu veure fa unes setmanes amb el concert d’Anegats. Aquest estiu, tot i les restriccions derivades de la pandèmia, s’intenten organitzar concerts al nostre municipi, sempre complint amb totes les mesures de seguretat i distanciament personal que marqui la normativa.

I així s’ha fet amb el concert d’aquest dissabte 10 de juliol, on amb motiu de les festes de la Mare de Déu del Carme del Port de Pollença, el Mythical duia a l’edifici Miquel Capllonch a Carlos Segarra (vocal de Los Rebeldes) i Old Noise. Aquests mítics van ser els encarregats de portar el rock al nostre municipi.

I és que el públic va saber gaudir d’un dels pioners del rock’n’roll espanyol. Segarra és un rocker acèrrim des de sempre. Va fundar Los Rebeldes el 1979 i es va convertir en un míssil d’èxits per a tots els públics. Ahir va fer un repàs als clàssics internacionals i també va sonar algun tema del mític grup.

Old Noise espectaculars -com sempre- fascinaren a un públic fidel. La popular banda va oferir un repertori compost per versions de grans clàssics del gènere musical de tots els temps. El quintet mallorquí és una de les bandes-tribut al rock’n’roll més emblemàtiques de l’escena musical a les illes i ahir varen brillar.

Des de Balearslive es va treballar en l’organització de l’esdeveniment perquè tot sortís perfecte; sempre complint amb totes les mesures i protocols de seguretat. A continuació, podeu veure les imatges del que es va viure ahir vespre a l’edifici Miquel Capllonch:

Imatges © Vicenç Picornell

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button