Cultura

Llest el programa de festes de la Mare de Déu del Carme 2021

Destacaran els actes de caire cultural en format reduït i dirigits a les famílies i grups petits d'amics

Aquestes són les segones festes de la Mare de Déu del Carme en pandèmia. Per això enguany, tal i com ja es va fer l’any passat, els actes que es tenen prevists seran en format més reduït, adreçant-se més així cap a famílies i grups d’amics, que no tant a gran conjunts de persones.

És per això que han dissenyat el programa de festes d’aquest any decantant-se per esdeveniments de caire més cultural, com ara exposicions, concerts, espectacles, entre altres. D’aquesta forma, les festes abarcaran un període des del 9 de juliol, amb l’inauguració amb el pregó a càrrec d’Alfonso Jaume, fins al 25 juliol.

Durant aquests dies, podreu gaudir d’actes com ara l’exposició dels “150 anys” d’Anglada Camarasa, el Mythical concert en acústic per part de Carlos Segarra i Old Noise, el concert a càrrec del Cor de Pollença o la Mostra d’Artesania de Pollença.

Dins aquest programa també hi haurà cabuda per les activitats infantils, amb l’espectacle de màgia per part del Màgic Cloquell, animació infantil amb el grup Mel i Sucre, un musical infantil de Vaiana, a càrrec de Max Teatre, així com també una gimcana aquàtica infantil, entre altres.

També citar que, durant els vespres del 13, 15 i 16 de juliol, de 19h a 24h, tendrà lloc el mercadet nocturn al Passeig d’Anglada Camarasa (13 i 16 de juliol) i a la Plaça de Miquel Capllonch (15 de juliol).

En relació a les normes i restriccions sanitàries, els actes tendran aforament limitat per ordre d’arribada i segons la normativa vigent. A més, es recorda fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic, així com mantenir la distància de seguretat.

Aquests només són un petit recull de molts dels actes que formaran part d’aquestes Festes de la Mare de Déu del Carme, els quals podeu consultar al programa que deixam a continuació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button