Cultura
Destacat

No es descarta poder celebrar el simulacre de Moros i Cristians

El Regidor de Festes ha explicat que, tot i que ho veuen difícil, encara no s'ha pres una decisió definitiva

Ahir, representants de la FELIB i el Govern es van reunir per a tractar el nou pla de cara a les fires i festes patronals. Tenint en compte la millora de la situació sanitària a les Illes pel que a la Covid es refereix, no es descarta poder tornar a celebrar les festes patronals.

Tot i que s’hauran de seguir les mesures específiques, amb limitacions i recomanacions per tal de prevenir l’expansió del coronavirus, es tracta de veure com anirà avançant la situació durant l’estiu. Així es podran programar actes, preferentment en exteriors o espais amb molta ventilació, així com l’ús obligat de la mascareta i distància de seguretat.

Com queda la Patrona amb aquestes novetats?

Regidor Josep Pons

Fent referència a les festes patronals del nostre municipi, el Regidor de Festes, Josep Pons, ha explicat a aquest mitjà de comunicació que aquestes novetats no fan més que ajudar, i segurament, facilitar la celebració de més actes dels que ja es tenien prevists i s’estan preparant de cara a la Patrona.

En referència al que més anhelen els pollencins i parlant del major acte de les festes de la Patrona, el regidor ha explicat que “el simulacre dels Moros i Cristians, així com també les Votacions, encara no hem pres una decisió definitiva sobre si es podran celebrar o no. Són esdeveniments més complicats que, tot i que s’hi aplicassin mesures de seguretat, creiem que seria difícil”.

Tot i que en principi la majoria seran concerts o altres esdeveniments de caràcter cultural que es podrien repartir en diferents punts del municipi, com ara la Plaça Major, Ca les Monnares o el Claustre, entre d’altres, no es descarta la celebració de revetlles, ja que com ha assegurat Pons “tot depen de com evolucioni la situació. No sabem si d’aquí al 2 d’agost ja no serà necessari estar asseguts als concerts. Així, i si les mesures sanitàries ens ho permeten, pot ser es podria parlar de fer algun concert amb aire a revetlla”.

Pons ha afegit que amb aquestes novetats procedents de la reunió d’ahir entre la FELIB i el Govern, començaran uns dies on es reorganitzarà el programa de la Patrona 2021. Anirem informant tan prest com hi hagi novetats.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button