Cultura
Destacat

No es descarta poder celebrar el simulacre de Moros i Cristians

El Regidor de Festes ha explicat que, tot i que ho veuen difícil, encara no s'ha pres una decisió definitiva

Ahir, representants de la FELIB i el Govern es van reunir per a tractar el nou pla de cara a les fires i festes patronals. Tenint en compte la millora de la situació sanitària a les Illes pel que a la Covid es refereix, no es descarta poder tornar a celebrar les festes patronals.

Tot i que s’hauran de seguir les mesures específiques, amb limitacions i recomanacions per tal de prevenir l’expansió del coronavirus, es tracta de veure com anirà avançant la situació durant l’estiu. Així es podran programar actes, preferentment en exteriors o espais amb molta ventilació, així com l’ús obligat de la mascareta i distància de seguretat.

Com queda la Patrona amb aquestes novetats?

Regidor Josep Pons

Fent referència a les festes patronals del nostre municipi, el Regidor de Festes, Josep Pons, ha explicat a aquest mitjà de comunicació que aquestes novetats no fan més que ajudar, i segurament, facilitar la celebració de més actes dels que ja es tenien prevists i s’estan preparant de cara a la Patrona.

En referència al que més anhelen els pollencins i parlant del major acte de les festes de la Patrona, el regidor ha explicat que “el simulacre dels Moros i Cristians, així com també les Votacions, encara no hem pres una decisió definitiva sobre si es podran celebrar o no. Són esdeveniments més complicats que, tot i que s’hi aplicassin mesures de seguretat, creiem que seria difícil”.

Tot i que en principi la majoria seran concerts o altres esdeveniments de caràcter cultural que es podrien repartir en diferents punts del municipi, com ara la Plaça Major, Ca les Monnares o el Claustre, entre d’altres, no es descarta la celebració de revetlles, ja que com ha assegurat Pons “tot depen de com evolucioni la situació. No sabem si d’aquí al 2 d’agost ja no serà necessari estar asseguts als concerts. Així, i si les mesures sanitàries ens ho permeten, pot ser es podria parlar de fer algun concert amb aire a revetlla”.

Pons ha afegit que amb aquestes novetats procedents de la reunió d’ahir entre la FELIB i el Govern, començaran uns dies on es reorganitzarà el programa de la Patrona 2021. Anirem informant tan prest com hi hagi novetats.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X