CulturaFormentorMunicipi

El documental de l’emblemàtic Hotel Formentor s’estrena a CineCiutat

Es faran dues sessions especials úniques els dies 4 i 8 de juny a les 19.30 hores al cinema de Palma

‘Formentor el mar de las palabras’ és el llargmetratge documental dirigit pel diverses vegades guanyador del Premi Goya José Luis López-Linares. Després de la seva estrena en l’última edició de l’Atlàntida Film Fest de Mallorca i el seu reeixit pas per diferents festivals com el SICS de Santander o el Costa Brava Film Fest, l’emblemàtica sala de cinema mallorquina acull ara dues projeccions especials d’aquest documental que repassa la història del mític Hotel Formentor.

Fundat fa noranta anys al nostre estimat municipi, l’Hotel Formentor sempre va ser punt de trobada habitual de les grans estrelles de segle XX com Audrey Hepburn, Charles Chaplin, Gary Cooper, Cary Grant, John Wayne, Grace Kelly, Rainier de Mònaco, Camilo José Cela o Robert Graves.

El documental posa el focus en la relació d’aquest hotel, icona de turisme de luxe a Espanya, amb el món de l’alta cultura a través del testimoni en primera persona d’artistes enamorats del lloc com el pianista Lang Lang, el director d’orquestra Gustavo Dudamel, l’actriu i cantant Jane Birkin, la soprano Ainhoa ​​Arteta i escriptors com el Premi Nobel Mario Vargas Llosa, Roberto Calasso, Annie Ernaux o Carme Riera, entre molts altres més.

Ara, aquest arriba en dues sesions especials úniques els dies 4 i 8 de juny a les 19.30 hores a CineCiutat. A més, després de la projecció de divendres dia 4 de juny s’organitzarà un col·loqui amb els assistents en què participaran la documentalista Lucia Garau i Basilio Baltasar, director de la Fundació Formentor.

A continuació pots trobar el cartell oficial:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X