Site icon Som Pollença

El músic pollencí Damià Oliver destaca a Sud-amèrica

Font: Instagram de Damià Oliver

Fa gairebé dos mesos que va treure ‘Roll‘ el seu nou single. Que ha tengut molta acceptació, ja que té més de 82.000 visualitzacions a Youtube.

Damià compongué la cançó el 2008 i, més de deu anys més tard ha sortit a la llum. ‘Roll‘ va estar llesta des de desembre de l’any passat, però a causa del confinament va esperar per treurer-la a la llum i finalment, ho va fer el passat mes de juliol.

A aquesta cançó, fa referència a paisatges de Mallorca, al grup Antònia Font, entre altres moltes coses. El videoclip porta la signatura de Miquel Àngel Torres i la cançó ha estat produïda per Juanjo Tomàs (Roig, The Zinedines) i publicada per la discogràfica catalana Right Here Right Now. Un tema, Roll, que recull l’herència de la millor cançó folk americana passada pel filtre de referents locals i quotidians.

A més, Damià té molt d’èxit a Llatinoamèrica, més concretament, a Argentina. Ja que, la majoria de visualitzacions del videoclip provenen d’aquest país. A més, el vídeo també ha tengut una bona acollida a Colòmbia.

Exit mobile version