Cultura

El músic pollencí Damià Oliver destaca a Sud-amèrica

Argentina i Colombia són els llocs des d'on més s'ha visualitzat el videoclip

Fa gairebé dos mesos que va treure ‘Roll‘ el seu nou single. Que ha tengut molta acceptació, ja que té més de 82.000 visualitzacions a Youtube.

Damià compongué la cançó el 2008 i, més de deu anys més tard ha sortit a la llum. ‘Roll‘ va estar llesta des de desembre de l’any passat, però a causa del confinament va esperar per treurer-la a la llum i finalment, ho va fer el passat mes de juliol.

A aquesta cançó, fa referència a paisatges de Mallorca, al grup Antònia Font, entre altres moltes coses. El videoclip porta la signatura de Miquel Àngel Torres i la cançó ha estat produïda per Juanjo Tomàs (Roig, The Zinedines) i publicada per la discogràfica catalana Right Here Right Now. Un tema, Roll, que recull l’herència de la millor cançó folk americana passada pel filtre de referents locals i quotidians.

A més, Damià té molt d’èxit a Llatinoamèrica, més concretament, a Argentina. Ja que, la majoria de visualitzacions del videoclip provenen d’aquest país. A més, el vídeo també ha tengut una bona acollida a Colòmbia.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button