Cultura

L’Associació de Músics de Pollença agraïda pel recolzament de l’Ajuntament

Treballen junts per poder modificar l'ordenança de renous

L’Associació de Músics de Pollença (AMP) és una organització que va sorgir per fomentar les bandes locals i que, a dia d’avui, lluita pel drets dels músics.

Actualment, el principal problema al qual s’enfronta és el fet de poder tocar a bars i restaurants, lo qual, de moment, no és posible per mor de qüestions legals. És per això que estan treballant per poder modificar l’ordenança de renous, respectant sempre un horari i un volum de música que no molesti als veïns.

Per altra part, recolzant a l’Associació ProMúsics Mallorca, cerquen també imposar un règim especial per al músic, de forma que tots aquells que vulguin dedicar-s’hi, no s’hagin de preocupar de si real i únicament amb el sou que li aporta aquesta feina, podran subsistir. D’aquesta forma, es tracta de dignificar, en certa manera, la figura del músic i la feina que fa.

“estam molt agraïts amb la feina feta per part de l’Ajuntament per implicar-se a cercar oportunitats perquè els músics de Pollença puguin créixer”.

Toni Oliver, membre de l’AMP, explica que “estam molt agraïts amb la feina feta per part de l’Ajuntament per implicar-se a cercar oportunitats perquè els músics de Pollença puguin créixer. Enguany, amb el projecte de Música Desconfinada, haurem fet uns 74 concerts, aproximadament, i hi estem molt contents”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button