Cultura

Participació extraordinària en els Premis Pollença de Literatura

Ja ha finalitzat el termini per presentar els originals

El 7 d’agost va ser el darrer dia per presentar els originals que competiran en els Premis Pollença de Literatura. Un total de 96 obres s’han presentat en la modalitat de Poesia i 81, en la de Narrativa, una gran participació que ha cridat l’atenció a molts.

No només hi ha obres d’autors balears i espanyols, sinó que n’han arribat d’arreu del món: Regne Unit, Canadà, Dinamarca, Àustria, Alemanya i Dinamarca.

D’aquesta forma, ambdós jurats, el de Narrativa, compost per Sebastià Alzamora, Laura Gost i Manuel Baixauli, i el de Poesia, format per Marcel Riera, Laia Martínez i Toni Xumet, podran lletgir i debatre entre ells, qui es mereixen ser els guanyadors de l’edició 2020 dels Premis Pollença de Literatura, el qual es sabrà la primera setmana de novembre.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X