CulturaEconomia

La Fundació Guillem Cifre de Colonya a la recepció de la Família Reial a Son Roca

Juanjo Caldès explicà als Reis quins són els projectes d'Obra Social de Colonya

Ahir va tenir lloc la visita per part dels Reis al centre socioeducatiu Naüm al barri palmesà de Son Roca. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que es fundà al 2000 per resoldre problemes socials i educatius d’infants i joves de barris de Palma amb una certa exclusió social.

La Fundació Guillem Cifre de Colonya fou també convidada ahir a aquest acte per part de la directora del centre, Maria Jordà, per ser col·laboradors i patrocinadors de Naüm. Juanjo Caldés, responsable de l’estalvi ètic de Colonya i representant de l’entitat a la trobada d’ahir, ens ha explicat que va tenir el gust de poder parlar amb les Majestats i donar a conèixer el funcionament de l’obra social per part de Caixa Colonya.

El representant de Colonya ha expressat que, en tot moment, la Reina Letizia mostrava un gran interès per conèixer tots els detalls de l’esdeveniment, motiu del qual podria ser el contacte que ella ja tenia amb el centre, el qual havia visitat amb anterioritat.

Caldés ha assegurat que “des de Colonya i a través de l’Obra Social, preferim arribar a petites entitats amb dificultats, i que siguin moltes, abans que a aquelles que siguin més grans, i per tant, la seva necessitat de financiació ens impedeixi ajudar a moltes altres”.

En aquest acte, els Reis van estar acompanyats també per la Presidenta del Govern, Francina Armengol, la Ministra de Educació i Formació Profesional, Isabel Celaá, la delegada del Govern, Aina Calvo, la Consellera d’Afers Socials i Esport, Fina Santiago, i la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button