Site icon Som Pollença

Inici de festes tranquil i noves mesures per la Covid-19

Ahir, 26 de juliol, començaven les festes de la Patrona de Pollença. Aquest any, per circumstàncies inusuals, la majoria d’actes s’han vist afectats si no suspesos.

Una baixada de bandera en l’intimitat i un pregó que es pogué visualitzar en dos punts diferents del poble per evitar aglomeracions, foren els trets més característics d’aquest començament de festes marcat per la Covid-19.

Tot i les ganes de bauxa de molts pollencins, estem en una situació delicada, però la gent n’és conscient i ho respecta, ja que la Policia Local assegura no haver de realitzar cap intervenció i que tot va transcórrer amb absoluta tranquil·litat, respectant les normes de seguretat imposades per les autoritats. Així i tot, s’enregistraren algunes denúncies de caràcter secundari.

Per altra part, davant aquesta Patrona tan peculiar, i d’acord amb la normativa aprovada pel Govern de les Illes Balears, s’han pres unes mesures extraordinàries per mor de la Covid-19 que s’han d’aplicar per a actes i esdeveniments d’àmbit cultural. D’aquesta forma, a part de complir amb els requisits habituals, l’Ajuntament de Pollença s’ha compromés a seguir protocols com ara no repartir programes en paper, obrir les portes dels esdeveniments una hora abans per evitar aglomeraciones o difondre un missatge recordatori de les normes a seguir abans i desprès dels actes, entre molts altres.

Exit mobile version