CulturaEntrevistesMunicipiPollençaVídeo
Destacat

Raons Humanes, una exposició ambiciosa de Joan Bennàssar

Les grans escultures es poden observar a la zona del Calvari i a l'església del convent

Passejant per Pollença s’han pogut observar uns convidats molt especials, sobretot a la zona del Calvari. Però no és res estrany. Són les escultures que conformen Raons Humanes, l’exposició d’estiu creada per l’artista local Joan Bennàssar. Com bé explica, és una proposta ambiciosa sorgida durant el confinament i està creada per ser viscuda, per crear situacions reals amb els visitants.

Per l’artista, “l’home és el depredador que sap somiar“, així com és “més que un animal salvatge“. En certa manera, els humans ens hem anat creant a nosaltres mateixos. I aquest és el missatge que Joan Bennássar vol transmetre amb Raons Humanes.

L’exposició d’estiu d’aquest 2020 es pot visitar a la zona del Calvari, on Bennássar utilitza els esgalons per simbolitzar aquesta creació de grandesa que som capaços de fer. I, l’altra part, es pot observar a l’església del Convent. En aquest espai concret, les obres que s’hi exposen estan sota el títol “El fòrum dels negocis públics i el mercat”, amb el que es pretén mostrar com és conviure.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button