Cala Sant VicençCulturaMunicipiPollença

Maika Makovski inaugura els XXI Sons de Nit al Claustre

La XXI edició de Sons de Nit estirà marcada per l'aforament limitat i les distàncies de seguretat

Avui dematí s’ha presentat a la premsa la XXI edició dels Sons de Nit que comença aquest dijous. L’artista encarregada d’inaugurar el cicle de concerts és la cantant i compositora Maika Makovski, qui presentarà de manera oficial el seu nou disc. “Un treball carregat d’influències eclèctiques des del folk fins al rock més clàssic”. Se val a remarcar que les entrades d’aquesta actuació ja estan exhaurides.

La roda de premsa ha estat presidida pel regidor de cultura, Josep Marquet, el batle de Pollença, Tomeu Cifre, i Ana Espina, de l’empresa Fonart. Durant aquesta, han explicat els canvis que ha sofert l’esdeveniment. Per una banda, han destacat la cancel·lació de l’actuació de Marina Russell per mor d’alguns problemes de salut. Per altra costat, han posat en relleu la limitació de l’aforament als concerts que se celebraran al Claustre de Sant Domingo. Com a màxim, hi podran accedir 280 persones, que són els seients que s’hi han pogut col·locar.

Així mateix, després d’haver repassat el cartell ha quedat patent la presència femenina. Ana Espina ha celebrat la “discriminació positiva”. A cada concert hi haurà una dona damunt l’escenari, començant per Maika Makovski demà mateix.

Els altres concerts de Sons de Nit

Després de l’actuació aquest dijous de Mika Makovski, els encarregats de posar la música seran Las Migas i The Swing Cats. Les primeres esmentades pujaran damunt l’escenari del Claustre el dimecres 5 d’agost amb una aposta flamenca i presentant, també, el seu nou disc.

Al seu torn, el grup de swing, format per tres catalans i una nord-americana, actuarà dijous 27 d’agost a l’Església de la Cala de Sant Vicenç. Aquest serà l’únic concert al carrer i gratuït. La formació ofereix un estil musical amb inspiració de la dècada dels anys 30.

Sons de nit
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button