CulturaMunicipiPollença

Premis Pollença de Literatura 2020

Degut a la crisi sanitària, els originals s'entregaran per correu electrònic

Es convoquen els premis Pollença de Literatura 2020. L’Àrea de Normalitació Lingüsitica, encarregada del certamen, recorda que el XI Premi Pollença de Narrativa està dotat amb 5.000 € i el X Premi Pollença de Ppesia, amb 2.500 €.

Així mateix, en un comunicat de premsa, expliquen que “les obres que hi concursin hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en llengua catalana”. També remarquen que “no es podran haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació i no podran haver estat guardonades amb anterioritat”. També assenyalen que l’extensió mínima per a la modalitat de narrativa serà de 150 pàgines, i per a la de poesia serà l’habitual en un volum de poesia.

És destacable, que els originals s’hauran de presentar per correu electrònic en format PDF a serveiling@ajpollenca.net dins el 7 d’agost.

Aquí podeu consultar les bases.

Els jurats d’aquesta edició

A aquesta entrega del Premis Pollença de Literatura 2020, els membres del jurat de la modalitat de narrativa són Sebastià Alzamora, Laura Gost i Manuel Baixauli. Pel que fa al jurat de poesia, està compost per Marcel Riera, Laia Martínez López i Antoni Xumet. “Els veredictes emesos pels jurats es faran públics dins el mes de novembre de 2020”, indiquen a la nota de premsa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button