Cultura

La Banda de Música, convidada al III Cicle de Música Clàssica de Lloseta

El concert tendrà lloc aquest dissabte capvespre

La Banda de Música de Pollença va com a convidada al III Cicle de Música Clàssica que organitza l’Orquestra Lauseta, al Teatre de Lloseta. Hi acuden baix l’etiqueta de formació que amb una llarga trajectòria, al llarg de la qual han aconseguit combinar a la perfecció “l’experiència de músics professionals amb la d’amateur”. Destaquen, també per la varietat de repertori capaços d’interpretar. Fet difícil si tenim en compte que hi ha gairebé una cinquantena de músics, la majoria dels quals són molt joves.

Actuaran aquest dissabte a les ordres d’Emili Vives, director des del 2007. I ho faran a les 20’00 h en el marc del III Cicle de Música Clàssica.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X