CulturaMunicipi

El Parlament subvenciona amb 35.000 € el Festival de Pollença

El Govern de les Illes Balears subvencionarà amb 35.000 € el Festival de Pollença. Els diputats han aprovat per unanimitat la proposta d‘El Pi al Parlament. Així mateix, també han acordat atorgar una ajuda econòmica de 250.000 € a les escoles de música d’arreu de l’arxipèlag.

Josep Marquet està “molt content” que es faci entrega d’aquesta l’ajuda, ja que “és un festival important i un tema de primer nivell”. Que se subvencioni amb 35.000 € el Festival de Pollença és una manera d'”aliviar” a l’Ajutnament de Pollença, institució que finançava el Festival en la seva totalitat des de fa uns anys. Per aquest motiu, el regidor de cultura lamenta que no se’ls hi entreguin els 100.000 € que El Pi feia constar a l’esmena.

Per altra banda, Lina Pons ha elogiat l’esdeveniment pollencí durant la seva intervenció parlamentària. Assegura que “ha esdevingut una de les cites ineludibles dels mesos d’estiu, tant per als residents com per aquells que ens visiten i desitgen gaudir de la música en tots els seus caires i expressions. Els gairebé vuit-cents artistes de primer ordre que conformen la història d’aquest esdeveniment, de nacionalitats i estils diversos, han consolidat el seu prestigi internacional”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button