Cultura

Els Xeremiers Orats al XXIII Festival Folklore Jaialdia de Barakaldo

Els Xeremiers Orats actuaren ahir a Barakaldo dins el marc del XXIII festival Herrien Arteko Folklore Jaialdia Organitzat per La associació Ibarra-kaldu.

Varen interpretar les peces  tradicionals de les nostres festes populars, al mateix temps que es projectaren imatges per donar a conèixer la cultura pollencina i illenca. Avui participaran al passa carrers que transcorre pels carres del centre.

L’associació barakaldesa Ibarra-kaldu organitza el festival Herrien Arteko Folklore Jaialdia, i enguany, en la seva edició número 23,

Les jornades principals se celebraran al Teatre Barakaldo els dies 6 i 7 de desembre, i l’habitual jornada fora del municipi tindrà lloc aquest any a Orduña, el diumenge 8 de desembre. Però, a més d’aquests actes, també es realitzaren activitats preliminars al llarg de les dues setmanes anteriors.

A les 22 edicions anteriors de festival han participat, al costat de el grup organitzador Ibarra-kaldu, un total de 35 grups de dansa, tant de totes les comunitats autònomes de l’Estat, com de Bèlgica, França, Itàlia i Portugal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button