Cultura

La Banda de Música de Pollença, de concert a Barcelona

Diumenge a les 17,00 tocaran a la basílica de Santa Maria del Mar

Les harmonies interpretades pels i les músics de la Banda Municipal de Pollença viatgen aquest cap de setmana fins a Barcelona. Un trajecte curt, però intens, per tocar a l’emblemàtica basílica de Santa Maria del Mar, situada a l’acollidor barri del Born. El concert batejat amb el nom de “Sons de Banda des de Mallorca” és l’oportunitat perfecta per donar-se a conèixer entre el públic barceloní.

Tot i que no faran sonar els instruments fins al diumenge a les 17,00 hores, l’aventura comença abans i inclou més activitats. Amb motiu del concert, s’han programat dues visites guiades gratuïtes. Hi assistiran la comitiva de la Banda, el batle i els pollencins i pollencines que siguin a Barcelona. Per ser més exactes, dissabte a les 17,00 hores tenen programat veure la Sagrada Família i el diumenge a les 9,30 hores, la basílica de Santa Maria del Mar, l’escenari que acollirà el concert el capvespre.

Des de Som Pollença els hi enviam tota la sort i els hi desitgem molts èxits. També animam a tots els pollencins i pollencines que viuen a Barcelona o s’hi troben aquest cap de setmana de visita, que s’acostin a la basílica de Santa Maria del Mar a escoltar els nostres músics. Recordam que l’entrada és gratuïta.

Cartell del concert que interpretaran aquest dissabte a Barcelona
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button