Serveis

Aquests són els nous horaris de bus a Pollença

Els horaris d'hivern deixen enrere l'augment de freqüències a les zones costaneres imposades durant l'estiu i amplien les expedicions de les línies principals

Els horaris d’hivern del TIB han entrat en vigor aquesta setmana. A partir del dia 1 de novembre, s’ha llevat l’augment de freqüències que es va dur a terme durant l’estiu a les zones costaneres i s’han ampliat les de les línies principals.

Concretament, s’han reforçat les freqüències entre els nuclis de la Part Forana i Palma. Pel que fa a la línia 322, que va de Pollença al Port d’Alcúdia (322), ha incrementat el nombre de viatges el cap de setmana amb relació a l’hivern passat.

D’altra banda, la que va del Port de Pollença a Palma (301), comptarà també amb més expedicions els caps de setmana.

A més, s’han augmentat les freqüències de la línia que uneix Manacor, Felanitx, Campos i Llucmajor amb Palma (501), tant entre setmana com els diumenges i els festius. Quant al bus entre Palma i Llucmajor, s’ha posat una sortida cada 30 minuts entre les 12.45 i les 19.20 h. Igualment, la línia que va de Cala Millor sud a Palma (401), també s’ha reforçat el servei amb sortides des de la capital cada mitja hora. Amb tot, les persones de la badia d’Alcúdia i Can Picafort tendran més opcions per anar a Palma gràcies a la línia 302.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button