Guia ComerçServeis

Assessoria Gómez Cerdà i Pericàs Assessors: serveis personalitzats, coneixements i molta experiència

Trobaràs la teva assessoria de confiança a la Plaça de Ca les Monnares, 6

Enguany fa 20 anys que Maria Àngels Gómez va començar la seva trajectòria com a graduada social, al costat del seu difunt pare, Jose Gómez, fundador de l’empresa, la qual avui continua una nova etapa al costat de Pericàs Assessors.

Gómez s’encarrega de l’assessoria laboral, de seguretat social i jurídica, juntament amb el seu company Andreu Pericàs, qui també treballa assessoria comptable, fiscal i mercantil. Actualment situada a la Plaça de Ca les Monnares, 6, BJ, B, té un horari de dilluns a dijous de 9h a 14h i de 16h a 18h, i els divendres de 9h a 14h. També podeu contactar-hi al seu telèfon 971 530 466.

Maria Àngels Gómez i Andreu Pericàs

A l’Assessoria Gómez Cerdà posen a la vostra disposició tots els serveis de gestió per a la teva empresa. Començant per la important tramitació de la teva comptabilitat i la gestió del teu personal en matèria laboral, fins a la contractació d’assegurances d’activitat, protecció de dades i prevenció de riscos laborals. Els seus serveis personalitzats, al costat dels seus coneixements i experiència, cobriran totes les teves necessitats i expectatives.

Si tens pensat crear la teva empresa, donar-te d’alta a la Seguretat Social, beneficiar-te d’incentius i bonificacions o sol·licitar una prestacio o pensió, estarem encantats de prestar-te els nostres serveis.

Així és, si estàs cercant l’assessoria fiscal, laboral, mercantil, jurídica i comptable que cobreixi totes les teves necessitats, aquesta és la teva gestoria. Visualitza el vídeo a la part superior per descobrir més sobre els seus serveis i la seva experiència.

HORARI

  • De dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores
  • Divendres de 9.00 a 14.00 hores

ASSESSORIA GC, c/  Plaça de Ca les Monnares, 6, BJ, B  · Pollença

Aprèn a gestionar la teva empresa · 971 530 466

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X