Guia ComerçServeis

Floristeria Girasol: Flors, rams i decoració creativa de tot tipus

Treballen per donar color al dia a dia i també fan servei a domicili i a cementeri

A la Floristeria Girasol fan feina per donar color i alegria a la vida. Ho fan amb flors, rams, cossiols i decoració creativa. Es caracteritzen per un disseny propi i un tracte personal immillorable. “Dóna vida veure una flor dins casa teva”, assegura Antònia Bizañes, propietària de Girasol. Treballa per repartir color entre els habitatges del municipi i sempre està disposta a escoltar noves idees. Amb la creativitat per bandera, també decoren tota classe d’esdeveniments: des d’una petita reunió d’amics a una impressionant boda.

A la floristeria fan dissenys exclusius i tenen les flors més fresques. A més, creen des de centres de flor punxada o decoració d’esdeveniments de tota classe fins rams de núvia o corones de comunió tant de flors naturals com artificials; sempre al gust del client.

També compten amb multitud de plantes i flors a qualsevol preu, per a totes les butxaques. Des d’un petit detall amb preu assequible fins a la decoració d’un gran esdeveniment. A la botiga, també trobaràs diferents cossiols, material per fer plantés, herbes aromàtiques i molt més.

HORARI HABITUAL DE 9 A 13 I DE 17 A 20 HORES

FLORISTERIA GIRASOL, c/ Vicenç Buades 36 · Port de Pollença

Comandes i servei a domicili i al cementiri 636 604 410 · 971 534 829

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button