Site icon Som Pollença

Nàutica ELCANO, la resposta per als amants de la navegació

La botiga de productes nàutics, Nàutica ELCANO, va néixer l’any 2008 amb l’objectiu de donar un servei complet i de qualitat tant a empreses com a particulars.
No obstant això, la seva experiència al sector es remunta a 1965, quan el seu fundador, Martí Puig, va començar amb la construcció d’embarcacions.

El seu establiment, situat al carrer El Cano, a Port de Pollença, disposa d’una àmplia gamma de ferramenta, electrònica naval, pintura, parament, accessoris i seguretat.

Destaca un gran estoc de recanvis originals i tot el necessari per a un bon funcionament del motor; una secció de ferreteria i tot l’indispensable per a embarcacions de tota mena; així com roba, calçat i elements de decoració.

Després d’anys d’experiència, Nàutica ELCANO es distingeix pel seu tracte personalitzat i la professionalitat dels seus serveis, conseqüència de comptar amb una plantilla entre la qual hi ha mecànics i muntadors especialitzats.

La mar espera impacient als seus mariners, professionals o aficionats. “El client ja té ganes de sortir a navegar” compte Antonia Puig“però encara no podem comptar amb el públic estranger, per això de moment ens centrarem en el client local”.

Aquesta empresa familiar, reobre de nou de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:300h, i els dissabtes de 9.00h a 13.00h.

Taller: 07:00h – 15:00h

No deixin de visitar la seva pàgina web on trobaran tots l’oferta de productes dels quals disposen.

NAUTICA EL CANO

c/ El Cano, 10, 074570, Port de Pollença

Tel. 971866351

Exit mobile version